Tuesday, August 09, 2005

My Pic kat myspace

Bila I post pic I yang crossdress tue kat myspace, ramai gak jantan yang ingatkan I ni pompuan seksi. Abang-abang, I ni bukannya pompuan. I jantan macam abang-abang juga. Just I ni suka pakai pakaian pompuan cam tu. Suka yang seksi-seksi. Tetek tu just sumbat stokin aje. Hmm, kalaulah betul tu tetek I tentu best abang-abang main kan. Sure abang-abang nak tahu siapa I yg post pic kat myspace tu kan? Well, carilah closetfem.

bukannya nak advertise tapi nak cari more friends (ahakkssssss). Hari tu baca one blog "stories of my life" oleh
Nurlea Laurielle Lai Lee Abdullah. ada blog-blog yg menyetimkan juga. LadyL'oreal ni pun dah jadi friends zach juga.

Rupa-rupanya L'oreal ni pramugara(i?). Naperlah masa I naik flight tak jumpa u L'oreal? kalau tak bolehlah ngorat u. Masa naik MAS memang jumpa pramugara yg cun-cun dan jambu. terkeras juga tengok wajah dia org. Tapi apa boleh buat SS sajalah kerana nak ngorat dia org, nanti ganggu tugas pula.


3 Comments:

Blogger Ragvinder Singh said...

Hi..I am a nudist in Penang..would like to meet up..sms me at 0164049082

1:28 AM  
Blogger Ragvinder Singh said...

Hi..I am a nudist in Penang..would like to meet up..sms me at 0164049082

1:28 AM  
Blogger Ragvinder Singh said...

Hi..I am a nudist in Penang..would like to meet up..sms me at 0164049082

1:28 AM  

Post a Comment

<< Home